Депутат Київради Олександр Омельченко по-чесному зізнався, чому відмовився балотуватися по Подільському району, а пішов по Шевченківському. Про це він написав допис на своїй сторінці у Facebook.

За словами політика, нині вкрай непроста політична ситуація - війна, багато авантюристів рвуться до влади, намагання обмежити самоврядування київської громади.

"Я легко переміг би на Подолі. Але передусім я дивився, кого ще кияни можуть обрати до Верховної Ради. І перед прийняттям рішення, де балотуватися я вивчив списки кандидатів, які висунулися. Основна боротьба практично всюди розгортається між людьми, які зав’язані на старі схеми, але одні з яких видають себе за "нові обличчя", інші зображають прихильників діючого мера", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але, як повідомив Омельченко, на відміну від багатьох інших виборчих округів в Києві на Подолі є справжній вибір в інтересах киян та майбутнього нашого міста. Це депутат Київради Дідовець Юрій.

"Я знаю Дідовця ще з часів, коли був міським Головою Києва:він працював помічником-консультантом одного з депутатів-мажоритарників від Києва, який завжди жорстко і ефективно захищав інтереси киян в парламенті та при спробах обмежити самоврядування столиці. Єдиним таким депутатом може бути тільки Дідовець. Я закликаю всіх киян прийти на вибори 21 липня, щоб за вас парламент не обрали інші регіони, а виборців Подільського району я закликаю проголосувати за Юрія Дідовця. А ми, старше покоління знаємо як його підтримати та допомогти порадами в питаннях розвитку нашого міста та добробуту кожного киянина", - додає Омельченко.

Нагадаємо, екс-мер Києва Олександр Омельченко в жаху від доріг столиці: претензії пред'явити нікому.

Раніше Знай.ua писав, що головний символ Києва підженуть під європейські стандарти: всі подробиці.