Україні необхідно розробити стратегічний план, щоб претендувати на проведення Олімпійських ігор.Таку пропозицію вислови Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє прес-служба Зеленського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідне завдання глава держави поставив, 16 липня, під час спілкування з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим та президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою на території Державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Нам потрібен певний план, що ми, скажімо, готові за 3-4 роки все побудувати, і тоді можемо бути в черзі і прийняти Олімпіаду. Ми повинні бути амбітними", – зявив Зеленський.

Як зазначив президент, сьогодні потрібно розробити чіткий план та почати розбудовувати інфраструктуру, ка дозволить в майбутньому проводити в Україні Олімпійські ігри.

"Треба дати завдання нашим хлопцям, які шукають інвестиції, дати завдання нашому бюджету, щоб щорічно виділялися гроші на об'єкти, які нам потрібні, а потім будуть використані для Олімпіади. Треба хоча б намагатися цього досягти", – додав Зеленський.

Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами
Володимир Зеленський зустрівся з українськими спортсменами

Зі свого боку Сергій Бубка зазначив, що найближчі Олімпійські ігри, на проведення яких Україна може подавати заявку, – це зимова Олімпіада у 2030 році чи літня – у 2032 році.

Нагадаємо, 12-річна школярка разом зі своєю мамою звернулась до суду через новий Український правопис. На думку школярки, ця версія досить кумедна і вона не бажає її вчити.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський хоче змінити резонансний закон про мову.

Також Знай.ua писав про те, що президент Зеленський роздягнувся перед публікою та поплавав у холодному морі.