Виконавча служба заарештувала банківські рахунки політичної партії "Європейська солідарність" за невиконання судового рішення.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив колишній заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Портнов додав до посту саме рішення Виконавчої служби та зауважив, що сума на рахунку невелика, але для нього це справа принципу.

За його словами, Виконавча служба заарештувала рахунки "Євросолідарності" в рамках виграного ним позову про захист честі і гідності.

Портнов додав, що в майбутньому ці кошти будуть примусово перераховані на його особистий рахунок.

Постанову про накладення арешту на грошові кошти партії винесено 16 липня і вона може бути оскаржена.

"Виконавча служба заарештувала рахунки Європейської Солідарності Порошенко (БПП) в рамках виграного мною позову про захист честі і ділової репутації. Сума невелика, всього 3,5 тис гривень, але справа принципу.
Наступний крок буде більш принизливий - примусове перерахування коштів партії Порошенко на мій особистий рахунок. З паршивої вівці хоч вовни жмут", - написав Портнов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ДБР вже підготувало клопотання про арешт всіх активів "Ленінської кузні" у справі проти Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петра Порошенка в будь-якому випадку змусять прийти на допит в ДБР

Також Знай.ua писав, Дубинський пояснив, чого боїться екс-президент Порошенко.