Президент України Володимир Зеленський зустрівся з главою Миколаївської облради Вікторією Москаленко, яка називала його під час виборчої кампанії "малоросом", і влаштував з нею дискусію перед камерами журналістів.

Відповідне відео публікує "НикВести".

В ході візиту на "Миколаївський суднобудівний завод" 17 липня журналісти поставили запитання президенту про висловлювання глави обласної ради Вікторії Москаленко, яка під час президентських виборів в коментарях в соціальній мережі Facebook назвала його "малоросом", закликаючи зняти свою кандидатуру з виборів.

"Я взагалі до критики нормально ставлюся. Я жива людина, я сам критикував, тому я вважаю, що це нормально. Але я не знаю Вікторію, я не знаю, хто це така. Вікторія зі мною сьогодні познайомилася перший день", - сказав Зеленський .

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак президент все ж поцікавився у Вікторії Москаленко, чим він їй не подобається.

"Я малорос? Ви серйозно вважаєте, що я малорос?" - запитав він.

"Я так не вважаю. Просто на той момент підтримувала Порошенка", - відповіла Москаленко.

Також президент зазначив, що, напевно, "тоді він був малоросом, а зараз виправився". На що Вікторія Москаленко попросила президента змогти довести зворотнє.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський уклав парі з Філатовим.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського пообіцяли українцям "райську насолоду".