Національне антикорупційне бюро проводить у Києві обшуки в елітному спортивному клубі "5 елемент", який належить сім'ї експрезидента Петра Порошенка.

Про це Українським новинам повідомило джерело в правоохоронних органах.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"НАБУ проводить обшуки в "5 елемент", - сказав він. За його словами, при цьому, люди спортивної статури, іменовані "тітушками" намагаються перешкодити обшуків НАБУ, прикриваючись, що в будівлі знаходиться приймальня депутата Верховної Ради, сина колишнього президента Петра Порошенка - Олексія.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, детективи НАБУ намагаються провести обшуки у ще одному приміщенні в тому ж будинку, однак представники спортклубу не пускають детективів, заявляючи, що там знаходиться почесне консульство Сейшельських островів.

Нагадаємо, ДБР пообіцяло силою приволокти Порошенка, якщо продовжить бігати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко все переплутав і готується до президентських виборів: "Ця ганьба 5 років з нами".

Також Знай.uа писав, завод "Кузня на Рибальському" став кісткою поперек горла Порошенка: арештують все майно.