Сьогодні столичний мер Віталій Кличко має право погуляти. Градоначальнику виповнилося 48 років. Як для політика вік, можна сказати, зовсім юний, тому попереду на нього чекає ще багато звершень на цьому терені. Але як же дізнатися, що дійсно готує майбутнє для чемпіона світу з боксу?

Відповідь на це питання нам дала учасниця телепроекту «Битва екстрасенсів», астролог і нумеролог Аліса Шереметьєва. Вона звернулася до зірок і ось, що у неї вийшло.

«19.07.1971 - ця дата народження показує, що в людині переважають дві основні Енергії. 19 - Енергія Сонця і Процвітання і 7 - Енергія Воїна. Люди з такими Енергіями люблять загальну увагу і змагання. Вони прийшли в цей світ стати знаменитими, визнаними і багатими. Сонячна Енергія дає їм широту натури і щедру душу, яка розуміє, що достатку в світі вистачить на всіх, тому з легкістю і радістю ділиться своїми багатствами з іншими», - розповіла нам астролог.

Аліса Шереметьєва
Аліса Шереметьєва
Для Аліси Шереметьевої не існує загадок

За її словами, такі люди можуть висвітлити життя багатьох людей, бо це їх Призначення. Але все це стосується саме світлої сторони даних Енергій.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«А є і темна сторона цієї золотої на вигляд медалі, - заявила екстрасенс. - Іноді Сонячні люди забувають про достаток Всесвіту і намагаються всіма силами урвати те, що здається їм таким бажаним. І тоді Сонце і Мирний воїн можуть перетворитися в супер егоїстичну особистість, яка як танк все змітає на своєму шляху, і воює з опонентами, не знаючи слів жалість і співчуття».

Аліса Шереметьєва зазначила, що використовувати божественний дар в негативному аспекті, звичайно, можна, але розплата не змусить себе довго чекати.

«До речі, дивлячись на Матрицю Призначення людей з даної датою народження можна побачити одну важливу деталь. У кармічному хвості (негативні аспекти з минулих втілень) у них сплетені три дуже агресивні Енергії. 8-15-5 (Справедливість. Диявол або Божественна крайність. Іерофант або духовний лідер). Тому тенденція до боротьби за владу і боротьбі за справедливість буде простежуватися завжди, - додала астролог. - Але дуже важливо зрозуміти, що ті хто найбільше критикують встановлений порядок і несправедливість у суспільстві, самі можуть діяти дуже несправедливо під благими гаслами. Тому потрібно бути дуже усвідомленим, щоб цю тонку грань не переступить і не виявитися на місці обвинувачених».

Також Аліса Шереметьєва розповіла, що чекає людей, які народилися 19 липня.

«Зараз у них триває вплив Енергії 16-го Аркана. Це Енергія руйнування всього того, що тримає нас в башті власних ілюзій. Період не найпростіший, але дуже ефективний для того, щоб повернути нас на землю і побачити свою справжню мету. Вийти на по-справжньому духовний шлях, - сказала вона. - Загалом Енергії в Матриці дуже сильні. І Люди легко вчаться новому і легко передають знання. Це люди колективу. І бути в політиці вони теж можуть легко. Головне дотримуватися порядку і закону не тільки зовні, але і внутрішньо».

Віталій Кличко повинен дотримуватися закону, щоб домогтися успіху в політиці

Звичайно, ми не могли відпустити Алісу без поради для наших читачів.

«Не забувайте про найголовніше - ми всі прийшли сюди за досвідом безумовної любові до себе, до людей і світу в цілому. Саме це робить нас людьми в найкращому своєму вияві, - повчала вона. - Удачі нам усім! І світу в Душе! Тому що рай потрібно не шукати, а створювати там, де ми є. Слава Богу, ми живемо в найкращі для цього часи».

Нагадаємо, що рано вранці 11 липня на пішохідно-велосипедному мосту в Києві знову з'явилася тріщина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мер Києва Віталій Кличко заявив, що будівництво Шулявського шляхопроводу в столиці може затягнутися через знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик".

Також портал "Знай.uа" писав, що КП "Інженерний центр" уклало з ТОВ "Проектні системи Лтд" низку договорів на розробку проекту будівництва моста між парками "Хрещатий" та "Володимирська гірка" (міст Кличко) на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.