За кілька годин до Дня тиші перед достроковими парламентськими виборами Святослав Вакарчук дав безплатний концерт у Києві.

19 липня на Контрактовій площі музикант і політик Святослав Вакарчук завершив свій передвиборчий тур по Україні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Початок виступу було анонсовано на 20:45, однак сам концерт почався набагато пізніше.

До цього Вакарчук звернувся до українців з гарячими словами і заявив, що пішов у політику заради майбутнього наших дітей.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Очільник партії "Голос" запросив на сцену представників своєї політичної команди. Серед них був і Сергій Притула, який сипав дотепами і ще більше піднімав градус настрою присутніх.

На площі зібралось кілька тисяч людей – в основному молодь. Святослав Вакарчук попросив оператора, щоб він показав, скільки людей знаходиться на Контрактовій. А побачивши такий величезний натовп прокоментував:
"I сan't вelieve іt (я не можу в це повірити- англ.)"

Приблизно через годину під вигуки "Слава Україні! Героям слава!" розпочався і сам концерт "Океану Ельзи". Першою пролунала пісня "Життя".

Наступною піснею, яку виконав Святослав Вакарчук була композиція "Там, де нас нема". Люди підспівували своєму улюбленцю, танцювали та знімали відео.

Зазначимо, що почався передвиборчий тур також у Києві. 8 червня Святослав вперше публічно представив свою команду жителям столиці. В цей день відбувся і перший концерт "Океану Ельзи" в рамках передвиборної гонки.

Нагадаємо, рейтинги "Слуги народу" Зеленського і "Голоса" Вакарчука ростуть.

Як повідомляв портал Знай.ua, за оцінками соціологів до ВР проходять п'ять партій, решта не перетинають 5-відсотковий бар'єр.

Також Знай.ua писав, "Голос" Вакарчука оголосив війну Порошенку