Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка вирішила порадувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Іспит на відвертість здав гуморист, телеведучий і кандидат в депутати від партії "Голос" - Сергій Притула.

Єфросиніна задала йому безліч цікавих і, часом, провокаційних запитань, на які Притула відповідав максимально відверто. В ході інтерв'ю пара зізналася, що дуже давно дружать. Тому, очевидно, і саме інтерв'ю проходило у Сергія вдома. Не так давно, на святкуванні свого дня народження, Притула зламав ногу і переніс операцію. Тому йому й важко було б добиратися до Маші.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула

В ході відповіді на одне з найбільш невинних питань Сергій розкрив деякі пікантні подробиці інтимного життя.

Питання звучало так: "Якщо вночі безсоння, я виберу: поїсти, подивитися серіал, почитати-погортати соцмережі, попрацювати".

Однак, Єфросиніна ще від себе додала варіант "Подивитися фільм для дорослих".

"Я можу або подивитися порнушку, або серіальчик. А ти, Сергійку?" - зашарівшись відповіла Маша.

"Чесно? Все. Спочатку подивлюсь якийсь повнометражний художній фільм. На серіалах я рідко зависаю. Спочатку - кіно, а порнушка, не знаю як у тебе, але перед сном. Щоб руку не збивати" - відповідає Притула під сміх Маші.

Телеведучий стверджує, що робить так, щоб не псувати якість поведінки. Маша потім закономірно поцікавилася: "А що тут такого?". Так як за кадром чути несамовитий сміх.

"Ні, все нормально. Я от сьогодні вночі... Дружина не вдома, я прекрасно подивився. Відмінна робота, драматургія акторів у кадрі - все спостерігається. І зав'язка, розвиток, кульмінація. Обов'язково до кульмінації потрібно дійти" - зізнався Притула.

Єфросиніна відповіла, що це не для неї і вона дивиться тільки зав'язку, адже її не дуже цікавить розв'язка зазвичай, так як там все передбачувано.

Нагадаємо, базікання Мураєва довело Притулу до сказу: "Нафіга ви у Раді?!".

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав головну хворобу Ради.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про кішку, яка пробігла між "Голосом" і "Слугою народу".