Анексований Росією Крим повернеться в Україну після падіння режиму президента Володимира Путіна так само, як країни Балтії стали самостійними після краху СРСР.

Про це заявив колишній розвідник Юрій Швець, передає "Обозреватель".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, кожен день перебування Путіна у владі – це новий цвях в кришку труни Росії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ніхто ще в середині 80-х не міг навіть подумати, що Прибалтика стане самостійною. Я спостерігав крах СРСР зсередини. І якщо в 1988-му Союз ще мірявся ракетами з США, то через рік вже пішов з простягнутою рукою просити кредитів. А в серпні 91-го впав за три дні. Повернення Криму пов’язано з вмиранням Росії як великої держави. Кожен день Путіна у владі – це цвях у її кришку труни", – зазначив він.

крим
крим

Проте, стверджує Швець, росіяни досить терплячі, не дивлячись на помираючу державу.

"Готовність росіян терпіти, коли його ріжуть і стрижуть, легендарна. Недарма писали: “Прощай немита Росія, країна рабів, країна панів”. Або ж: “До чого стадам дари свободи? Їх має різати чи стригти”. Але навіть незважаючи на це режим Путіна може існувати тільки при надвисоких цін на нафту та газ. Але цей струмочок вже всихає, халабуда хитається", – підкреслив він.

Нагадаємо, що розпусний Путін у латексі зганьбився на увесь світ, як тут не сміятися: "Пиня в облягаючому?".

Як раніше повідомляв Знай.ua, Собчак поглумилися над Путіним, Медведєвим і Пєсковим на радість українцям.

Також Знай.ua писав, що фанатка Путіна Дана Борисова приїхала до Києва і розповіла, як порадувала митників.