На виборчих дільницях у різних куточках України сьогодні людно, як ніколи. Особливо активно обрати новий парламент поспішали не тільки політики, а й зірки. Хоча декого вже можна зарахувати в обидві категорії.

Приміром, одним із перших виконати свій обов'язок прийшов відомий телеведучий Володимир Остапчук.

У темних окулярях і загадковому образі на дільниці помітили і співачку Марію Бурмаку:

"Що таке слава? Це коли ти у величезних окулярах, а тебе все одно впізнають. На виході із виборчоі дільниці опитувальники екзітполу.. І не підходять із запитаннями", - прокоментувала знімок у соціальній мережі артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не байдужа доля України також учаснику Національного відбору на Євробачення-2019 Івану Наві, котрого позаочі називають "похресником Скрябіна". І не дивно, адже самі Кузьма дав йому свого часу псевдонім і напророкував успішне майбутнє.

Гуморист Дядя Жора був усміхненим, як ніколи - на вибори прийшов, немов на свято:

У своєму репертуарі був і гуморист студії "Квартал 95" Євген Кошовий:

Кошовий з "Квартал 95" голосує на виборах у Раду
Кошовий з "Квартал 95" голосує на виборах у Раду

Не завадила травма ноги прийти на дільницю гумористу Сергію Притули, 30-му номеру у списку партії "Голос" Святослава Вакарчука:

Похизувалися "галочкою" і Зорян Шкіряк та ведучий В'ячеслав Соломка:

Раптово заговорив про вибори і продюсер Ані Лорак, котрий теж обіцяв проголосувати:

"Добрий ранок ! Я ще не проголосував, але обов'язково це зроблю! Систему треба міняти! Бувалим пора йти, вони себе дискредитували! Давайте проголосуємо за надії, шанси і нові можливості!", - зазначив він.

Нагадаємо, із Разумковим сталося непередбачуване просто на дільниці.

Як повідомляв Знай.ua, Кучма терміново звернувся до Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук проголосував на виборах до Ради.