В Антарктиді на українській станції "Академік Вернадський" полярники завершили голосування на виборах в Раду. Цікаво, що полярники вигадали ноу-хау - урною для голосування став прозорий ланчбокс для їжі з отвором для бюлетеня.

На самому віддаленому виборчій дільниці - української антарктичної станції "Академік Вернадський" - завершилося голосування на парламентських виборах.

Про це повідомили у Національному антарктичному науковому центрі. Голосування почалося о 8:00 за місцевим часом (14:00 за Києвом) і тривала півгодини, в ньому взяли участь 12 учасників антарктичної експедиції.

Полярники голосували тільки за загальнонаціональними списками партій, тому спецділянку в Антарктиді не прикріплена до одного з мажоритарних округів.

Свої голоси змогли віддати всі учасники 24-ї української антарктичної експедиції - 12 осіб. Протокол з результатами буде оприлюднений після закінчення голосування в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Примітно, що сьогодні полярники голосували в приміщенні станційного бару "Фарадей".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після голосування і підрахунку голосів оригінали документів перевели в конверти і опечатали їх. При нагоді ці документи будуть передані в Центрвиборчком.

Нагадаємо, що Гордон розповів, що українцям дав Зеленський:"Вперше після отримання незалежності..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, помста Зеленського за російські паспорти заставила тремтіти Путіна: "Це наші громадяни".