Партія Святослава Вакарчука "Голос", яка за результатами екзит полу пройшла у Верховну Раду, згодна почати переговори про створення коаліції з партіями "Європейська солідарність" і "Батьківщина", якщо вони підтримають деолігархізацію.

Про це заявив кандидат у депутати від партії Вакарчука Ярослав Юрчишин, передає "Громадське".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми ніколи не підемо в коаліцію з проросійськими силами, які відстоюють інтерес окупанта. За яке б життя вони не називалися", – повідомив він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми готові вступати в коаліцію з тими силами, за якими не стоять олігархи. Якщо сили Порошенко і Тимошенко будуть серйозно готові вести розмови про деолігархізацію – ми готові з ними вести переговори", – сказав Юрчишин.

Варто відзначити, що лідер "Голосу" Святослав Вакарчук заявив, що переговори про створення коаліції партія почне після оголошення офіційного оголошення результатів виборів ЦВК.

Нагадаємо, скільки крісел у новому парламенті займуть кандидати, які йдуть у Раду за списками.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.