У неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. За результатами екзит-полів, перше місце отримала партія президента Володимира Зеленського. Після оприлюднення даних екзит-полів Володимир Зеленський розповів про головний пріоритет.

Про це Зеленський сказав у штабі "Слуги народу". Зазначимо, що за різними даними екзит-полів, партія набрала від 42 до 44% голосів українців.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перш за все, президент України Володимир Зеленський має намір подати на розгляд нової Верховної ради законопроект про зняття депутатської недоторканності. Окрім цього він прокоментував питання щодо полонених моряків.

"Що стосується моряків, я упевнений, що ми найближчим часом вирішимо це питання. Дуже цього хочу. Ми дуже багато працюємо над цим питанням. Точних термінів я не можу надати. Це дійсно пріоритетне питання: і моряки, і всі наші політв'язні, і військові полонені. Ми хочемо бачити їх удома", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Президент зазначив, що саме про це говорив по телефону із російським президентом Володимиром Путіним. "Мені здається, що ми знайдемо порозуміння", - додав Зеленський. Також Зеленський пообіцяв, що в Україні з'явиться новий Генеральний прокурор, і це точно буде не Юрій Луценко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зазначимо, що Володимир Зеленський також сказав, що хоче, аби перше засідання нової Верховної Ради відбулося на День незалежності України - 24 серпня. Раніше спікер парламенту Андрій Парубій припускав, що перше засідання Ради пройде у перших числах серпня.

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що на дільниці у Львові гримить скандал: жінка встановила рекорд нахабства, "відразу з десятьма".