У день позачергових виборів до Верховної Ради лідери партій по-різному відреагували на результати екзит-полів.

  • Дмитро Разумков, "Слуга народу":

Лідер партії подякував українцям, які віддали свої голоси за "Слугу народу" і назвав позачергові вибори "третім туром". Він заявив, що "Слуга народу" вже перемогла на всіх округах Києва. Щодо коаліції партія готова до діалогу. Серед пріоритетів роботи партії у Раді - припинення війни на Донбасі, повернення політв'язнів і моряків з полону РФ і перемогу над корупцією.

  • Вадим Рабінович, Віктор Медведчук та Юрій Бойко з "Опозиційної платформи - За життя"

Лідери заявили, що хотіли перше місце, "але це наступного разу". У партії подякували виборцям та пообіцяли, що країна зміниться та повернеться на "мирний шлях". Вони також заявили, що проти їхньої політсили вели брудну кампанію і звинуватили в цьому "Опозиційний блок".

  • Петро Порошенко, "Європейська Солідарність"

Головним партнером партії він назвав "Голос" Вакарчука, але готовий до співпраці з усіма, хто підтримає курс на ЄС і НАТО. Порошенко очікує, що всі прохідні до Ради партії відмежуються від сили Бойка-Медведчука

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
  • Юлія Тимошенко, "Батьківщина"

Тимошенко дякувала і виборцям, і членам виборчих комісій, і працівникам своїх штабів та назвала їх "прекрасною армією". Вона вважає, що лише її команда "має стратегічний покроковий план дій". Тимошенко також заявила про брудну кампанію проти її партії.

  • Святослав Вакарчук, "Голос"

Вакарчук впевнений, що люди проголосували за зміни і його партія рада бути їх частиною. "Голос" готовий до коаліції зі "Слугою народу", а щодо прем’єрства каже: його команда готова до відповідальності і будь-яких посад.

Нагадаємо, остаточні результати виборів: як виглядає Верховна Рада україни 9 скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.