21 липня 2019 відбулися позачергові парламентські вибори, на яких громадяни України мали можливість обрати новий склад Верховної Ради. Вже опрацьовано понад 50% бюлетенів і тому можна може зробити впевнений висновок щодо тих чи інших кандидатів і партій.

Выборы
Выборы

Варто відзначити, що українцям вдалося не тільки обрати нові обличчі в Раду, але і викинути багато старих на звалище історії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наприклад, багатостраждальна Надія Савченко, яка по одномандатному округу в Донецькій області отримала підтримку всього восьми людей. Переможцем на округу Савченко став самовисуванець Олександр Ковальов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Надія Савченко
Надія Савченко

Ексспікеру Верховної Ради та кандидату у Президеты України 2010 року Володимиру Литвину, теж "світить" пролетіти повз Раду.

Володимир Литвин
Володимир Литвин

Литвин є справжнім старожилою парламенту, однак за результатами обробки 37,05% бюлетенів, досвідченого політика-самовисуванця випереджає молодий кандидат від партії "Слуга народу" 26-річний Дмитро Костюк.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок з крахом провалився на виборах і вже не має навіть примарного шансу на потрапляння в парламент.

Після обробки майже 55% голосів партія Тягнибока коливається на 10 місці з цифрою в 2,28% голосів, що вкрай недостатньо для отримання шансу потрапити в Раду.

Олег Тягнибок
Олег Тягнибок

Радикальна партія Олега Ляшка поки йде на 6 місці з відміткою в 3,79% голосів. Але, вкрай малоймовірно, що радикал зможе пробратися в Ради.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав, що коїться з "Україною" насправді.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.