Кандидат у депутати від Слуги народу, актор студії Квартал 95 Юрій Корявченков здобув перемогу на виборах у Верховну Раду по округу № 33 в Кривому Розі.

Згідно із даними ЦВК після обробки 94,31% протоколів - за нього проголосували 60,93% виборців. Його найближчий суперник Вадим Виншель від Опозиційної платформи - За життя набрав всього 7,77%. Третє місце посіла Ольга Бабенко з Батьківщини - 6,51%.

Квартал 95
Квартал 95

Юрій Корявченков – один зі "старожилів" в команді студії "Квартал 95", зірка шоу "Вечірній Квартал", "Неділя з Кварталом", "Вечірній Київ" та інших. У 2003 році Юрій стояв біля витоків створення компанії "Квартал 95". Довгий час він поєднував посади адміністративного директора і актора.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За освітою Юрій - інженер-електрик, він закінчив Криворізький технічний університет. З 1997 по 2003 роки Юрій працював на Центральному гірничо-збагачувальний комбінаті на різних посадах. Але у результаті переміг "КВК", і Юрій проміняв посаду заступника голови профкому великого комбінату на сцену і творчу кар'єру.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялось, що позафракційний депутат Верховної Ради Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. Примітно, що вона отримала лише вісім голосів.

Нагадаємо, Савченко вказали на її місце: українці приземлили скандальну депутатку, запам’ятає надовго.

Як повідомляв Знай.ua, Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні.

Також Знай.ua писав, що Олена Кравець показала 95 квартал без Зеленського.