Нацполіція направила на Житомирщину гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР – для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на виборчому окрузі №64. Саме по цьому окрузі балотується скандальний політик Сергій Пашинський.

У понеділок, 22 липня, з Києва до Житомирської області прибув спеціальний загін поліцейських тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Рішення направити в місто Коростень вертольотом Мі-8 додані сили поліції було прийнято після аналізу оперативної обстановки і інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій - в окружну виборчу комісію №64, яка розташована в Коростені", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські спецназівці спрямовані в Житомирську для посилення місцевої поліції і допомоги в забезпеченні громадського порядку і безпеки, а також реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зазначимо, що скандальний депутат Сергій Пашинський програє вибори по одномандатному округу №64. Один з найбільш одіозних представників минулої влади - Сергій Пашинський, екс-нардеп від "Народного фронту", який в цьому році був самовисуванцем, не зміг набрати достатню кількість голосів, щоб пройти до Верховної Ради.

За результатами обробки 61,2% протоколів на 64-му окрузі перемагає В'ячеслав Сигачев від політичної партії "Слуга народу".

У той же час на цьому окрузі було зафіксовано численні правопорушення. Зокрема, в Коростені поліція затримала чотирьох псевдожурналістів, а літнім людям показували за кого "слід голосувати".

Нагадаємо, за даними ЦВК, народний депутат Сергій Пашинський не набрав достатньої підтримки виборців на мажоритарному окрузі для перемоги на позачергових виборах до Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, навколо Пашинського було чимало скандалів і кримінальних справ.

Також Знай.ua писав, чому йде в Раду депутат Пашинський