Молодший син колишнього президента України Петра Порошенка Михайло вляпався у гучний скандал. Він у стані алкогольного сп'яніння відпочивав з друзями. Відео цього потрапило у мережу.

Про це повідомляє POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це не перший раз, коли син екс-гаранта потрапляє в скандальні ситуації. Публікацію компрометуючого відео в рамках своєї антипрезидентської кампанії планував блогер Анатолій Шарій, однак, він хотів їх заретушувати й подати в більш охайному вигляді.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але тепер в мережі спливли відео в оригіналі – без ретуші. На цих відео Михайло Порошенко представлений найнепривабливішим чином. На кадрах видно, як він практично не здатний виразно говорити і ворушиться. На деяких кадрах він місцями і зовсім непритомний.

На відео знайомі Михайла Порошенко зняли його на так званій вписці, де він під впливом алкоголю (не виключено, що не тільки його) майже не здатний говорити і ходити, його нудить в унітаз, а друзі знущаються над ним, знімаючи це все на камеру, а також оголюючи його і фотографуючи з різними предметами на п'ятій точці.

Варто нагадати, що Михайло Порошенко – молодший серед всіх дітей в сім’ї, і раніше вже потрапляв в скандальні ситуації. Наприклад, коли під час навчання за кордоном з’явився в толстовці з написом Росія.

Нагадаємо, що нащадки Порошенка дали шуму, в мережі не оцінили: "Хто вони без татка? Нуль без палички".

Як повідомляв портал "Знай.ua", над Порошенко нависла смертельна загроза, екс-президент у паніці: "Пора швидше добивати..."

Також "Знай.ua" писав, що Подоляк висміяв спектакль з поліграфом для Порошенка: "Бабусині сірі козли".