У середу, 14 серпня, заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака затримали на хабарі. Гримчак з помічником вимагали 1,1 мільйона доларів від одного підприємця за вирішення проблем з судом і владою.

НАБУ оприлюднило подробиці шахрайських схем, фігурантами яких є заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак та його спільник Ігор Овдієнко.

Гримчака та його спільника нині утримують в ізоляторі на Косогорова в Києві.

Український юрист і блогер Михайло Шнадер показав, хто б ще мав бути зараз разом із Гримчаком.

Шнайдер виклав на своїй сторінці у Facebook мем, на якому зображено екс-президента Петра Порошенка, що тримє в руках напис: "На місці Гримчака повинен бути я".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Будете Петре Олексійовичу... Обов'язково Будете...", - підписав картинку Шнайдер.

Будете Петр Алексеевич... Обязательно Будете...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 16 augustus 2019

Користувачі підтримали блогера коментарями:

"Скоріше б"
"Що посіяв, те й пожнеш",
"Ще не вечір",
- коментують в мережі.

Однак, не всі користувачі підтримують таку думку. Дехто вважає, що насправді в країні нічого не змінилося – та ж корупція, тільки прізвища нові.

"Маю великі сумніви, що кого то посадять. Мені здається, що нічого суттєво не зміниться. Тільки на схеми сядуть інші особи. Найперше, про що заговорили нові депутати - це про підвищення зарплат собі коханим .... Всі йшли в депутати для збагачення. Нічого не змінилося, крім прізвищ. Нормальні і справедливі тарифи ніхто не збирається встановлювати. Ідея розпродажі наспіх землі - це вже говорить багато про що. Навіть Петя, при всіх своїх недоліках, не наважився на це. Мабуть, навіть він розумів, що в умовах війни, беззаконня та корупції розпродавати землю неприпустимо", - написала одна із дописувачів.

Нагадаємо, у мережі показали Гримчака за ґратами

Як повідомляв портал Знай.ua, НАБУ оприлюднило детальну корупційну схему Гримчака

Також Знай.ua писав, прокурори вимагають взяти Гримчака під варту із заставою