У ніч на 17 серпня голова Офісу президента України Андрій Богдан відвідав танцювальний фестиваль "Білі ночі" у столиці. Про це повідомляє Страна.иа.

Фестиваль влаштували на Арт-заводі "Платформа" біля станції метро "Лісова" з п'ятниці, 16 серпня до суботи, 17 серпня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, глава ОПУ побував на декількох сценах, де грали діджеї. Місцеві журналісти помітили його близько 02:00 на фуд-корті з вуличною їжею. У цей час Богдан фотографувався зі своїми шанувальниками.

За даними ЗМІ, соратник президента прибув на фестиваль з двома охоронцями.

До того ж, ще до "Білих ночей" Богдан, його дівчина Анастасія Сличная і український хокеїст Петро Волощенко покурили кальян в одному з київських закладів. Хокеїст опублікував фото з місця на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вечір з близькими друзями", - підписав він пост.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, ходять чутки про те, що США не були задоволені призначенням Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.