Главу Офісу Президента України Андрія Богдана не так давно неабияк розкритикували за фото з нібито скандально відомим наркобароном Амосом Дов Сільвером, який нещодавно втік з рук правоохоронців просто в аеропорту "Бориспіль".

Амос Дов Сільвер

У Мережі розгорілося обговорення кадру. Не обійшла стороною обговорення і блогер Ліза Богуцька на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Наркоторговець Амос Дов Сільвер о 9.00 затриманий СБУ. Його знайшли в Умані, повідомляють джерела Цензор.нет, куди він виїхав після втечі. Безпрецедентні за масштабами пошуки, які провела Служба безпеки, при участі низки інших правоохоронних і спеціальних органів закінчилися. Візит Нетаньяху пройде за планом. Було б не весело - таке НП викликало велике здивування ізраїльської сторони." - наводить Богуцька зведення хроніки.

"Знайшовся!!!"- кричали добрі люди, побачивши "наркоторговця" в компанії з Андрієм Богданом. Засудили Богдана. І тільки потім прочитали, що це не Амос Дов Сільвер, а Гео Лерос. Ось так, не хитро Гео прославився всього за кілька годин."

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В коментарях українці теж вирішили висловитись на цей рахунок:

"Ключове слово - Умань. Так народжуються анекдоти. Хто не зрозумів, поцікавтеся особистістю цадика Нахмана. Це навіть прикольніше, ніж якщо б гіпотетичного побіжного апостола Петра пов'язали на могили Ісуса.", "Ложки знайшлися, але осад залишився. Марна це справа перевиховувати корупціонерів в державники. Ілюзія Баканова", "Ось так і запускають фейки... то що знайшли це звичайно добре, але погано що правоохоронна система прогнила", "Може і цього краще заарештувати про всяк випадок?", "Богдан продовжує тролити, а СБУ працювати.. караван рухається".

Нагадаємо, що "Слуги народу" в Трускавці залишилися навіть без власного взуття.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прибув до Трускавця і влаштував слугам народу жорсткий "тренінг".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський їде на вихідні: що він запланував - точно не відомо.