Міністр оборони підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України. Про це йдеться на сайті міністерства оборони України, пише Рoliteka.

Сьогодні, 20 серпня, стало відомо, що українські захисники всі без винятку отримають премії в сумі 2000 гривень.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Степан Полторак
Степан Полторак

У Офісі президента Володимира Зеленського таким чином вирішили відхззначити українських військовослужбовців, які гідно несуть службу на Донбасі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, а також ті, які наразі захищають територіальну цілісність держави на Сході України - по 2 тисячі гривень", - повідомив Міністр оборони України Степан Полторак.

На початку липня Володимир Зеленський заявив, що вирішив скасувати військовий парад до Дня Незалежності, а зекономлені кошти направити на премії для військових. Очевидно, президент не був голослівним і втілює свій план у життя.

Нагадаємо, у Зеленського визначилися, хто замінить Луценка: новим генпрокурором може стати...

Як повідомляв раніше Знай.uа, літак розніс на друзки цілий будинок.

Також Знай.uа писав про те, що Алла Костромичова порадувала мережа новим фото на пляжі.