Член партії "Слуга народу" Андрій Лисюк, який за результатами парламентських виборів пройшов у Верховну Раду, вирішив скласти мандат. Про це у четвер, 22 серпня, повідомили у ЦВК.

"У зв'язку із заявою обраного народним депутатом у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Лисюка А. А., включеного у виборчий список партії "Слуга народу" під №69, про відмову від депутатського мандата, Комісія визнала його таким, що не одержав зазначеного мандата", – йдеться у заяві, опублікованій у прес-службі ЦВК.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як передає "Українська правда", Лисюк вирішив замість крісла нардепа вибрати військову службу, на якій відновився під час виборчої кампанії. За його словами, керівництво партії підтримало таке рішення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Місце Лисюка у Верховній Раді займе 129-й номер у списку "Слуга народу" Олена Хоменко, яка раніше була директором з управління та розвитку цифрових продуктів студії "Квартал 95".

Нагадаємо, бойова подруга Порошенка Геращенко швидко "перефарбувалася" під Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали дату зустрічі з Трампом.

Також Знай.uа писав про те, у Зеленського планують скоротити кількість чиновників і міністерств.