Українські журналісти дізналися, що глава Офісу президента Андрій Богдан з дружиною володіють елітним маєтком, кількома квартирами та комерційною нерухомістю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стало відомо, що Андрій Богдан, який фактично є правою рукою президента України Володимира Зеленського, в листопаді 2011 року придбав елітний маєток у Конча-Заспі. Його будинок розташований в житловому масиві "Краєвид".

Відомо, що особливої розкоші додає те, що будинок має персональний вихід до річкового каналу. Дрон з повітря виразно показав пришвартований катер. Крім цього, дружина Андрія Богдана володіє трьома квартирами, а також здає в оренду під офіси кілька комерційних приміщень.

Нагадаємо, хода Гідності 2019: що підготував Зеленський для українців у День Незалежності.

Як повідомляв Знай.иа День Незалежності 2019: у Києві закриють метро і перекриють рух, список вулиць і станцій.

Знай.иа писав, замість одного параду два: як пройдуть головні заходи Дня незалежності - Хода Гідності і Марш Захисників.