Український президент Володимир Зеленський зробив публічне зізнання про свою роботу. Зеленський здивував українців під час урочистого підняття прапора України на Софійській площі в українській столиці.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я працюю над цим вже два місяці, дайте мені виконати свою справу, я обіцяв народу України, що ми повернемо полонених, повернемо моряків, ми припинимо війну. Я цим займаюся особисто... Ми чекаємо результати крок за кроком, перші результати повинні бути вже в найближчі дні, не хочу загадувати", - сказав Зеленський, відповідаючи на питання, коли відбудеться обмін ув'язненими і чи веде він переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

Нагадаємо, хода Гідності 2019: що підготував Зеленський для українців у День Незалежності.

Як повідомляв Знай.uа день прапора України: теплі вітання для близьких і друзів.

Знай.uа писав, "Порошенко проігнорував цей акт народовладдя": у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.