Президент України Володимир Зеленський під час урочистої церемонії підняття державного прапора у п'ятницю, 23 серпня, присвоїв почесні найменування бригад Збройних сил України.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідні фото і відео з'явилися на сайті президента України.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

28-й окремій механізованій бригаді було присвоєно почесне найменування імені Лицарів зимового походу, 92-ї окремої механізованої бригади - почесне найменування імені кошового отамана Івана Сірка, 17-ї окремої Криворізької танкової бригаді - почесне найменування імені Костянтина Пестушка.

Крім цього, 456-я бригада транспортної авіації отримала почесне найменування імені Дмитра Майбороди, Південне територіальне управління Національної гвардії України отримала почесне найменування - Одеський, а 15-й полк Нацгвардії відтепер буде носити почесне найменування - Слов'янський.

105 полк прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби (імені князя Володимира Великого) та 17-й прикордонний загін Південного теруправління ДПСУ (імені полковника Олександра Жуковського) також отримали почесне найменування.

Нагадаємо, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими.

Як повідомляв Знай. ua, ветеран АТО розповів про полон і розбив серця матерям, сльози ллються рікою.

Також Знай. ua писав, що астролог обчислив точну дату закінчення війни на Донбасі.