З'явилася інформація, що підготовча депутатська група затвердила пропозицію про склад тимчасової президії першої сесії українського парламенту 9-го скликання.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Верховної Ради України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на голосування парламенту буде винесено пропозицію обрати тимчасову президію у такому складі: Дмитро Разумков - голова підготовчої групи, Руслан Стефанчук - від партії "Слуга народу", Юлій Іоффе - від партії "Опозиційна платформа - За життя", Андрій Кожем'якін - від партії "Батьківщина", Михайло Забродський - від партії "Європейська солідарність", Ярослав Железняк - від партії "Голос".

Також відомо, що членам тимчасової президії першої сесії буде доручено підписувати акти Верховної Ради, прийняті до обрання її голови.

Нагадаємо, у Тимошенко відмовилися від посади віце-спікера: зважилися на опозицію.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського визначилися, хто замінить Супрун: міністерство охорони здоров'я очолить...

Знай.uа писав, Зеленський патріотично привітав українців з Днем прапору: яскраве фото.