Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Лілії Сопельник, тещі шоумена Сергія Притули і депутата Віталія Хомутинніка, яка 22 серпня збила матір з 9-річною дитиною. Передає "УП".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як повідомляють у прокуратурі Києва, Сопельник призначили домашній арешт із забороною покидати місце проживання з 23:00 до 6:00. Скор дії запобіжного заходу триватиме до 22 жовтня 2019 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, жінку підозрюють по ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. 59-річній жінці загрожує до 8 років позбавлення волі. За словами очевидців, Сопельник переплутала педалі і наїхала на жінку з дитиною. Постраждалі перебувають у лікарні з тяжкими травмами.

18+ Відео моменту #ДТП на Дніпровській набережній. Нагадаємо, що винуватиця аварії, 59-річна жінка, яка за попередньою версію, сплутала педалі. Мати та дитину у важкому стані госпіталізовано. Перші фото та відео з місця: https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-1301/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 22 augustus 2019

Нагадаємо, лідер "Антитіл" поставив діагноз політикам з шоу-бізнес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула назвав плюси і мінуси "Голосу" і розповів про свої плани.

Також Знай.uа писав про те, Сергій Притула знову потрапив до лікарні.