У суботу, 24 серпня український президент Володимир Зеленський під час виступу приуроченого до Дня Незалежності гостро пожартував про колишнього президента України Віктора Януковича.

Під час промови на Майдані Незалежності Зеленський почав перечилсяти всі складні моменти в історії нашої країни. Він сказав, що не зовсім вірно говорити, що Україні тільки 28, тому що до 1991 року країна встигла чимало.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"До 1991 ми встигли чимало: відбулося хрещення Київської Русі, Федоров видав "Апостол", на світ з'явилася Конституція Пилипа Орлика". Володимир Зеленський

В список "труднощів", з якими зіштовхнулася Україна за історію Незалежності він включив забавний і пророчий інцидент з президентом-втікачем Януковичем, іронічно згадавши, як "українці реготали, коли на кого падав вінок".

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, в "Слузі народу" відбуваються дивні речі навколо Дубинського: Разумков пояснив, що не так з колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков з "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.