Як стало відомо на початку серпня, Бріжит Макрон, 66-річна дружина Еммануеля Макрона, президента Франції, зробила пластичну операцію, щоб омолодити обличчя.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

23 серпня Еммануель і Бріджит Макрон зустрілися з новим прем'єр-міністром Греції Кириакосом Мицотакисом і його дружиною Маревой Грабовскі-Мицотакис.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Бріжит продемонструвала елегантний наряд на порозі Єлисейського палацу, який вигідно відтінив колір її шкіри. Дружина президента Франції вийшла у світ в бежевому приталеній сукні, на талії є золотисті гудзики. В доповнення до образу Бріжит одягла коричневі туфлі-човники. Її зачіска привернула до себе особливо увагу, адже пишно зачесане волосся гарного світлого кольору тільки вигідно підкреслили результат пластичної операції.

Перша леді Франції сильно змінилася і, що варто зауважити, що у кращий бік. Тепер вона виглядає ровесницею свого чоловіка.

Нагадаємо, раніше Путін в гостях у Макрона "зжер" шматок Криму, неймовірна зрада: "Вечеря з політичним присмаком".

Також Знай.uа писав, що "Зрада прийшла, звідки не чекали: Макрон нагодував Путіна ласощами прямо з Криму.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Олена Зеленська посоревновалась з дружиною Макрона: оцініть образи перших леді України і Франції.