Офіційні заходи, присвячені Дню Незалежності на Майдані, Петро і Марина Порошенко не стали відвідувати, зате вони з'явилися на прийомі у Маріїнському Палаці.

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська вперше влаштовують прийом після інагурації президента. Вранці за дрес-кодом гості повинні були прийти в одязі світлих відтінків, а ввечері необхідно було одягнути костюми та сукні будь-якої довжини в темних тонах, як зазначалося в запрошеннях, передає КП.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Марина Порошенко дрес-коду вирішила не дотримуватись. Екс-перша леді прийшла на захід у чорних штанях і білій вишиванці. Останню створила Віта Кін, її улюблений дизайнер. Акцентом в образі стали жовті човники і жовта вишивка на сорочці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На прийомі у Маріїнському палаці також були присутні екс-президенти України: Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко. Крім них захід відвідали Євген Нищук, міністр культури, Андрій Парубій, голова Верховної Ради, Арсен Аваков, керівник МВС, Жан Беленюк, спортсмен і народний депутат, Людмила Дениса, омбудсме, Курт Волкер, спецпредставник США в Україні.

Нагадаємо, раніше що Порошенко отримає від держави, все це довічно.

Також Знай.uа писав, що куди витрачає державні гроші фонд Марини Порошенко.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що суддя Чернушенко "злив" Порошенко.