Президент України Володимир Зеленський призначив 29 серпня Днем пам'яті захисників України. У Зеленського пояснили, чому обрали саме цю дату.

Про це розповіла прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель у коментарі УНІАН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"29 серпня встановлено Днем пам'яті захисників через те, що 29 було найбільша кількість втрат в цілому (на Донбасі – Ред.) — в Іловайську. Тому і в минулому році 29 серпня ми відзначали, а тепер у нас буде такий день пам'яті", — сказала Мендель.

Юлія Мендель
Юлія Мендель

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що президент Володимир Зеленський оголосив, що 29 серпня відзначатимуть День пам'яті захисників України під час свого виступу на Ході Гідності у суботу, 24 серпня.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський та Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, День Незалежності у Києві для декого закінчився сумно: під час виступу Зеленського затримано трьох дурників, що творили недалекі.

Також Знай.uа писав, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.