Жінки членів партії "Слуга народу", а також інших великих українських політичних діячів блищали в барвистих нарядах на урочистому прийомі з нагоди до Дня Незалежності України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, в суботу, 24 серпня, Володимир Зеленський провів перший після дня інавгурації урочистий прийом у Маріїнському палаці. Президент запросив колишніх лідерів країни, міністрів, дипломатів, своїх соратників та іноземних партнерів з нагоди Дня Незалежності України.

У запрошеннях зазначалося, що на нього гостей кличуть Володимир і Олена Зеленські. Форма одягу була така: темний костюм для чоловіків і сукні звичайної довжини" для жінок (короткі спідниці на прийомі не віталися). Але навіть з такою вимогою до дрес-коду дружина Петра Порошенка Марина Порошенко зуміла порушити правила і прийти в брюках.

Нагадаємо, Олена Зеленська затьмарила всіх на День незалежності, погляди мільйонів були прикуті до її образу: "До сліз".

Як повідомляв Знай.uа на Марину Порошенко правила не поширюються: вчинила на офіційному прийомі по-своєму.

Знай.uа писав, перша леді змінилася до невпізнання після пластики: фото облетіли весь світ.