Голова Верховної Ради Дмитро Разумков “привітав” депутатів із першим зафіксованим випадком кнопкодавства. Про це він повідомив на пленарному засіданні Ради, пише “LIGA.net”

Як відзначається, зафіксували перший випадок кнопкодаства ще вчора, 10 вересня. Тоді на ранковому пленарному засіданні під час голосування за президентський законопроект про імпічмент громадський рух ЧЕСНО й замітив кнопкодавство у Верховній Раді 9-го скликання.

Порушником виявися депутат-мажоритарник Олександр Ковальов. Спочатку Разумков “привітав” депутатів з першим випадком натискання на чужі кнопки: "З чим я вас вітаю, на жаль", а потім засудив такі дії та висловив надію, що після прийняття необхідних законів, ніхто не зможе кнопкодавити.

При цьому він не вважає, що через зафіксований випадок кнопкодавства необхідно переголосовувати прийняття закону про імпічмент президентові.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям назвали поіменно злісних кнопкодавів: просочилися в Раду IX скликання.

Також портал Знай.uа писав, що в "Слузі народу" хочуть скоротити Раду.