У Верховній Раді депутати знову і знову попадаються на кнопкодавстві. У середу, 11 вересня, за цією справою зловили народного депутата від "Слуги народу" Олену Копанчук.

Видання Апостроф відзначає, що це вже третій факт кнопкодавства у Верховній Раді 9-го скликання і другий - серед членів "Слуги народу" за два тижні роботи новообраного парламенту.

Олена Копанчук

Олена Копанчук - мажоритарниця “Слуги народу” від округу №189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). Вона кнопкодавила сьогодні о 13:32, під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052) за основу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Голосування Олени Копанчук

Голосування Олени Копанчук

В цей же день голова Верховної Ради Дмитро Разумков на пленарному засіданні Верховної Ради відреагував на факт кнопкодавства позафракційного мажоритарника Олександра Ковальова. Але вмовляння Разумкова не завадили Олені Копанчук “робити свою справу”.

У мережі поведінку народного депутата Копанчук висміяли влучною фотожабою.

Фотожаба на Олену Копанчук

Вперше у Верховній Раді України 9-го скликання випадок "кнопкодавства" був зафіксуваний 10 вересня - порушення Конституції допустив мажоритарник-самовисуванець з Донецької області Олександр Ковальов.

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді візьмуться за кнопкодавів, першим під гарячу руку Разумкова потрапив Ковальов

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали поіменний список нахабних кнопокодавів

Також "Знай.ua" писав, що "кнопкодави" залишаться у минулому, у Зеленського анонсували жорстке покарання