Президент України Володимир Зеленський не зміг висловити своє розчарування «депутатами-кнопкодавами» без ненормативної лексики, пише сайт “Хвиля"

Як відзначається, у кулуарах Верховної Ради України у Давида Арахамія запитали, якою була реакція президента Зеленського на «кнопкодавів». “Якщо без мату — не було”, - відповів нардеп.

Давид Арахамія додав, що на наступному тижні заплановано засідання фракції «Слуга народу», де піднімуть це питання. Арахамія додав, що «партійна дисципліна в “Слугу народу” працює не на батіг, а на ідеології».

“На фракції, яка буде на наступному тижні, окремо винесуть це питання, тому що це була наша обіцянка ... Ви ж розумієте, не було ніякого сенсу це робити. Це якась дурниця ... Я не знаю навіть, як це пояснити », - прокоментував голова фракції “Слуга народу”.

З двома нардепами Сергієм Литвиненко та Оленою Копанчук, яких зловили на кнопкодавстві, вже провели бесіду. ”Слуги народу” погодилися пожертвувати своєю місячної заробітною платою на благодійність.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

“Це все було в турборежимі, тому що я переживав, щоб ми проголосували за ці закони. Хочу вибачитися і передати свою місячну зарплату в благодійні фонди за цю помилку”, - говорить Литвиненко.

Першим поміченим кнопкодавом був позафракційний депутат Олександр Ковальов. Порушення зафіксували представники руху ”Чесно”.

Нагадаємо, перша леді, Богдан і не тільки: Зеленський зізнався, з ким приймає доленосні рішення.

Як повідомляв Знай.uа як з хреста знята: величезна втрата Тимошенко підкосила.

Знай.uа писав, "Чому розплетена коса": Тимошенко вразила новим іміджем.