У понеділок, 16 вересня, новообраний президент Словаччини Зузана Чапутова (Zuzana Čaputová) відвідає Україну, де проведе зустріч з главою держави Володимиром Зеленським.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті президента Словаччини.

Зузана Чапутова

"Зузана Чапутова відвідає Україну 16 вересня 2019 року і зустрінеться з Володимиром Олександровичем Зеленським". йдеться в повідомленні

У свою чергу, Управління державної охорони України поінформувало, що згідно з офіційним візитом Чапутової 16 вересня можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Печерському, Подільському, Шевченківському районах Києва, а також на Бориспільському шосе.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що в п'ятницю, 13 вересня, у Києві стартував форум Ялтинської європейської стратегії (YES), який відвідали багато політиків та громадських діячів. Серед гостей був недавно звільнений з російської в'язниці політичний в'язень Олег Сенцов, а також президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.