Голова Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан зустрівся в Києві з фотомоделлю Ганною Минюковою, яка обіцяла роздягнутися на мосту в Дніпрі, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з главою держави Зеленським і відкриє реконструйований шляхопровід до Дня міста.

Так, фотомодель Анна Мінюкова, відома в соціальних мережах як Ася Мікович, дісталася до Офісу президента.

У своєму Instagram-профілі у п'ятницю, 13 вересня, дівчина повідомила, що обговорила з Богданом деталі візиту Володимира Зеленського в Дніпро. Також вона опублікувала в мережі спільні фото з чиновником.

"Обговорили з головою Офісу президента деталі візиту Зеленського в Дніпро. В тому числі і наболілу жителям міста проблему мосту. Головне питання завтрашнього дня: чи можна вважати ремонт завершеним, якщо об'єкт відкритий, але не зданий в експлуатацію? І що спільного між мостом і напівживим котом в коробці?))", - написала Мікович.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер у коментарях до знімків фолловери моделі цікавляться, чи виконає вона свою обіцянку.

Нагадаємо, що Андрія Богдана пов'язали в Сен-Тропе.

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан пояснив, коли Зеленський скасує військовий збір з доходів українців і збільшить зарплати.

Також портал Знай.ua писав, що жандарми в Сен-Тропе "закували" Богдана в наручники.