Наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, викликала у шанувальників своїм фото у купальнику неоднозначну реакцію. Фігура провідною дуже струнка і передплатники побажали їй хоча б трохи поправитися.

На фотографії Олена позує в закритому леопардовому купальнику на пляжі. Ймовірно, що фото було зроблено під час літньої відпустки в Батумі.

В коментарях шанувальники розкритикували худобу зірки.

"Жесть... Потворність", "Христина, терміново треба робити пост про ваше харчування!!! Діліться))) я в шоці з коментів і коментаторів, ви-супер", "Я люблю і поважаю тебе , є за що )! Ти вибач звичайно, але вигляд не дуже... хочеться нагодувати і одягнути) 🙈🙈🙈 Не в кістках справа..., просто не апетитно , от і все", "чому ви така худа,це хіба нормально??одні кістки", "Нагадує людей у голодомор. Вибачте, ні в якому разі не хочу вас образити, просто у мене шок від побаченого. Це не нормально", - коментували передплатники.

Нагадаємо, раніше Польща зажадала від Зеленського виконання обіцянок: виправити те, що наробив Порошенко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Чолі НБУ Смолія загрожує звільнення: Дубинський пояснив, що сталося після візиту МВФ

Також Знай.uа" писав, що Папа Римський привітав Зеленського з обміном полоненими: "Не перестаю молитися"