У понеділок, 16 вересня з офіційним візитом до України прибула президентом Словацької Республіки Зузанна Чапутова. На сьогодні заплановані переговори президента України Володимира Зеленського з лідеркою словаків.

Зузанну Чапутову зустрічають біля Маріїнського палацу. Після проведення переговорів, лідери країн Зеленський і Чапутова зустрінуться з журналістами і дадуть відповіді за підсумками зустрічі. Про це повідомляє видання Сегодня.

Зустріч Зузанни Чапутової біля Маріїнського палацу

Теми переговорів Зеленського та Чапутової ані на сайті президента України, ані на сайті президента Словаччини не вказані.

Офіційну церемонію зустрічі можна переглянути в прямій трансляції.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зузанна Чапутова

Зузанна Чапутова вступила на пост президента Словаччини в червні 2019 року. Від того часу лідерка Словацької Республіки провела ряд зустрічей з лідерами інших європейських держав – з Емманюелем Макроном, Ангелою Меркель і Анджеєм Дудою.

Нагадаємо, раніше Польща звернулася до Зеленського з вимогою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін висунув Зеленському "залізний" ультиматум за планом Штайнмайера

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського назвали головну умову повернення Донбасу