Колишня голова МОЗ України Уляна Супрун поскаржилася, що під час роботи в міністерстві регулярно отримувала повідомлення з погрозами. Це відбулося після звільнення Катерини Амосової з посади ректора Національного медуніверситету ім. О. Богомольця, передає "Українська правда".

"На засіданні Кабміну після того, як Катерину Амосову звільнили, я, три міністра і прем'єр отримали смс-ки з погрозами за те, що не повернули її на посаду. Мій чоловік отримував такі смс–ки. На нас напала група людей, мого чоловіка фізично побили… Коли ми пішли в СБУ і про це розповіли, нам сказали, що це люди чоловіка Амосової і в СБУ вже знають, як вони працюють. Що банді молодих людей доплачують за те, що вони так ходять і на когось "випадково" нападають", – розповіла Супрун.

Уляна Супрун

Вона уточнила, що це відбувалося двічі і не тільки з нею, а й її чоловіком. Після цих випадків їм пропонували дати охорону, але Супрун не захотіла.

"Це обмежує нас, тому ми казали: "Ні". Це їх мета – залякати. Марко знає, що замість того, щоб це мене залякало, я більш наполегливо це робила. Тому що це неправильно, як вони поводяться з людьми", – заявила Супрун.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також екс-міністр додала, що звільнити керівництво Одеського медуніверситету та Національного медичного університету імені Олександра Богомольця для неї "було важко".

Нагадаємо, що Уляна Супрун детально розписала своє невдоволення роботою нової влади.

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун згадала, як хотіла розсмішити Зеленського, але щось пішло не так.

Також портал Знай.uа писав, що Супрун перерахувала ознаки, які можуть свідчити про суїцидальні настрої.