Під Києвом в с. Гореничі був спалений в ніч на вівторок маєток екс-глави Національного банку Валерії Гонтарєвої, пише Рoliteka.

Вона заявила, що зловмисники кинули пляшку з зажигальной сумішшю через паркан. Будинок повністю вигорів, пожежникам не вдалося загасити пожежу. Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на саму екс-чиновницю.

Невідомі спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої

Зловмисники підпалили будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, кинувши пляшку із запальною сумішшю через паркан

Geplaatst door НВ op Maandag 16 september 2019

"Шановні колеги, тільки що наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повний і остаточний беззаконня! Я не знаю куди мені звертатися, терор продовжується!!!", – повідомила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

пожежа
пожежа

Українці в соцмережах коментують інцидент із підпалом. Хтось зловтішається, а комусь шкода колишню чиновницю.

"Так зручно і швидко згорів. Немов би зсередини було все готове... Цікаво, а камери спостереження щось показали?🤔 І що то за люди мирно ходять на пожежі?", "Карма завжди карає", " Молодці так треба зробити з усіма хто був при владі", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, вдома у Гонтаревої проходять обшуки: "Хороші новини".

Як повідомляв портал Знай.uа, на лікарняному ліжку з укладкою: Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Також Знай.uа писав про те, що соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".