Відомо, що Національна поліція розглядає єдину версію пожежі в будинку ексглави Національного банку Валерії Гонтарєвої під Києвом – навмисний підпал.

Так, про це в ефірі програми "Нині вже" на "Громадському" заявив керівник прес-служби Національної поліції в Київській області Микола Жукович.

"Ми бачимо на відео з камер спостереження, як невідома особа перекинуло якісь дві валізи через паркан і потім кинула запальний пристрій, внаслідок чого загорілися ці валізи і потім вогонь перекинувся на альтанку, яка там поруч стояла і від неї загорівся вже весь будинок", – повідомив Жукович.

До того ж, за словами Миколи, на даний момент вміст валіз невідомо, проводиться відповідна експертиза. Крім того, він додав, що слідчі зараз шукають інші можливі відеозаписи, на яких зафіксовані зловмисники.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що відомо про спалений будинку Валерії Гонтарєвої.

Як повідомляв портал Знай.ua, іноземні партнери України засудили підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої під Києвом і закликали негайно розслідувати інцидент.

Також портал Знай.ua писав, що рятувальники оцінили масштаби і наслідки пожежі в будинку Гонтарєвої.