Депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський на своїй сторінці в Facebook розповів, як проходив ранок середи у Верховній Раді.

Бужанський зазначив, що Ірина Геращенко разом з Святославом Вакарчуком влаштували цілу драму з приводу підпалу будинку Гонтарєвої.

"Ранок, середа. На трибуні звично стогне Ірина Геращенко. Поруч стоять товариші по партії, трохи нагадує похорон Андропова, але там було не так сумно і урочисто. І Ірині не давали слово. Тема драми - підпал ворогами революції будинку товариша Гонтаревої, який обурив весь світ і іноземних послів. Бажають їй здоров'я, висловлюють підтримку", - розповів депутат.

Бужанський зазначив, що сьогодні був відсутній Петро Порошенко, і, судячи з усього, він підтримку Гонтарєвій не висловлює, від чого "стає сумно і сльози течуть по мандату".

Бужанський іронізує, що пізніше почалася друга серія і підтягнувся "ленінський комсомол" - на трибуну вийшов "товариш Вакарчук".

"Друга серія, підтягнувся ленінський комсомол. Замість Ірини Геращенко на трибуні волає товариш Вакарчук. Грубий, каже, кримінальний спосіб. Мабуть, буває ніжний кримінальний", - додав Бужанський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Утро, среда. На трибуне привычно стонет Ирина Геращенко. Рядом стоят товарищи по партии, немного напоминает похороны...

Geplaatst door Макс Бужанский op Woensdag 18 september 2019

Нагадаємо, Гонтарєва поскаржилася на екс-президента Петра Порошенка. Зокрема, Гонтарєва заявила, що після підпалу її будинку Порошенко навіть не відправив SMS.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтаревої під контроль

Також Знай.ua писав, Разумков жорстко поставив на місце депутатку зі "Слуги народу"