Український президент Володимир Зеленський вже підписав указ "Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції". Про це свідчить документ, який було оприлюднено на офіційному сайті Офісу президента України.

Відомо, що своїм указом президент надав список доручень уряду з конкретними термінами їх виконання. Зокрема Кабінету міністрів слід передбачити під час доопрацювання проекту закону про держбюджет на 2020 рік у відповідності з обґрунтованими потребами кошти на здійснення заходів, спрямованих на стимулювання економічного зростання, підвищення соціальних стандартів, розвиток гірських територій українських Карпат, а також збільшення обсягу коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Також Кабмін повинен забезпечити розроблення та внести в установленому порядку на розгляд Верховної Ради ряд законопроектів.

Згідно з документом, уряд має до 1 жовтня внести на розгляд Верховної Ради законопроекти: про обіг земель сільськогосподарського призначення; про легалізацію грального бізнесу в Україні; про внесення змін у деякі закони щодо упорядкування видобутку бурштину в Україні; про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення ефективності використання коштів Держфонду регіонального розвитку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, зустріч Зеленського та Трампа: президенти обговорять "класичний набір" і не тільки.

Як повідомляв Знай.uа скандальну "формулу Штайнмайера" замінили: Пристайко розповів про долю Донбасу.

Знай.uа писав, Трамп "отримав догану" від Байдена, розмова із Зеленським не дає спокою.