Стало відомо, що колишній прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон опублікував мемуари, в яких розповів про своє знайомство з президентом РФ Володимиром Путіним.

Так, екс-прем'єр описує Путіна як "націоналіста старої закалки" і цитує його слова про Крим і Україні, передає BBC.

До того ж, він згадує, що на саміті "Великої вісімки" зустрівся з Путіним і розповів йому про свої давні подорожі в СРСР, перерахувавши міста, в яких йому тоді пощастило побувати. Путін, за словами Кемерона, перервав його.

"Ялта та Київ – вже не частина моєї країни", - сказав президент Росії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я на мить побачив сильну особисту біль, яку розвал Радянського Союзу спричинив цього націоналісту старої закалки", - пригадав діалог колишній прем'єр-міністр Британії Девід.

Нагадаємо, що російський президент Володимир Путін назвав Ізраїль російськомовним і заявив про високий рівень відносин з цією державою.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Путіна занервували через грешения українських переговірників відмовитися підписувати формулу Штайнмайера.

Також портал Знай.ua писав, що президент Росії Володимир Путін захворів, а також, як і всі диктатори, схильний до параної.