Президент України Володимир Зеленський неодноразово наголошував, що його головним пріоритетом є вирішення ситуації на Донбасі. Водночас глава держави планує посилити оборонну сферу.

Про це заявив глава Міністерства оборони України Андрій Загороднюк, повідомляє видання POLITEKA.

"У нас взагалі стратегічне планування – це один із найбільших пріоритетів. Тому що президент вже через декілька днів після призначення уряду поставив завдання Міноборони розробити так званий план оборони", – розповів Загороднюк.

Президент України Володимир Зеленський перед вітчизняними військовими поставив стратегічне завдання. Його завдання звучить як: "розробити динамічний план оборони". Планується створити масштабний план, який, за словами Загороднюк, буде періодично переглядатися, орієнтуючись по ситуації.

"Паралельно будуть розроблятися концепції по кожному виду ЗСУ. І в кожному з цих видів буде план розвитку, який буде базуватися на погрози, які ми бачимо перед Україною, або зараз або в перспективі. Далі вже питання фокусу", – заявив Загороднюк.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

За його словами, план оборони України буде представлений наступного року, але проект плану, перші напрацювання будуть уже цьогоріч.

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від трьох фатальних помилок: "Можуть погубити".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський представив нового губернатора Вінниччини: що відомо про Владислава Скальского.