Президент України Володимир Зеленський звернувся за допомогою до глави Франції Емманюеля Макрона. Він попростив не зупиняти пошуки моряків затонулого через шторм корабля Bourbon Rhode. Про таке під час конференції повідомив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.

З його слів, Володимир Зеленський звернувся до президента Франції Макрона з проханням продовжити пошукові роботи членів екіпажу затонулого корабля, який зазнав аварії через шторм.

"На жаль, вдалося врятувати дуже мало. Ми знаємо про підтвердженої загибелі деяких з них. Тривають пошукові роботи. Президент України звернувся до президента Макрона продовжити пошуки, на скільки це можливо, хоча надії на те, що ми знайдемо з кожним днем ​​все менше", - сказав Пристайко.

Нагадаємо, 26 вересня під час шторму в Атлантичному океані зникло судно Bourbon Rhode, де перебували українці. Коли корабель почав тонути, команда рятувалася на плотах. На одному з них виявили трьох людей, із них двоє – українці. Однак, доля шести інших мешканців України невідома.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський заперечує, що президент США Дональд Трамп чинив на нього тиск або висував якісь умови для їхньої зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко висміяли президента Росії в прямому ефірі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський призначив нового секретаря Ради Національної безпеки і оборони. Ним став екс-заступник голови РНБО Олексій Данилов.