Вчора, 11 жовтня, політична сила п’ятого президента України Петра Порошенка повідомила, що колишній глава держави з 12 по 14 жовтня відправиться у Лондон. Також в партії Порошенка "Європейська солідарність" розповіли про цілі візиту колишнього президента до Великобританії.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так, стало відомо, що Петро Порошенко покине Україну, щоб взяти участь в Парламентській асамблеї Північноатлантичного альянсу. У Євросоюзі кажуть, що на зустрічі також обговорюватимуть, які перспективи Україна має для інтеграції в НАТО в рамках Плану дій щодо членства в Альянсі.

У партії також повідомили, що Порошенко збирається зустрітися в столиці Великобританії з іншими учасниками Асамблеї та главами НАТО.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Програма Порошенка передбачає зустрічі з важливими членами Парламентської Асамблеї і з керівниками Північноатлантичного альянсу.

Нагадаємо, раніше Порошенко готується покинути Україну: стала відома точна дата і напрям.

Також Знай.uа писав, що відмовився підвезти Порошенка з Майдану: свідок розмови експрезидента з таксистом видав несподівані подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко ухиляється від співпраці з ДБР: "Пропонує протистояння".