Жахливе горе сталося у родині колишнього народного депутата і української письменниці Марії Матіос. Так, жінка втратила сина Олександра. Відповідний допис вона опублікувала на власній Facebook-сторінці.

Ось, як підписала Матіос фотографію із власного сина:

"24.11.1983 - 10.10.2019. Прости мені, єдиний Син ... може, замість тебе там повинна була бути я .... і поки всіх і все розсудить Бог, допоможи мені, Синку, сушити сльози за Тобою ... ".

Наразі, що стало причиною страшного горя, не вказано. Зауважимо, що користувачів така новина шокувала і вони тут же почали підтримувати сім'ю, висловлюючи своє співчуття. Відзначимо, тільки за кілька годин під дописом зібралося понад триста коментарів людей, які намагаються підтримати письменницю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що з-за надзвичайно великої кількості ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Також Знай.ua писав, під Одесою спалили елітну яхту скандального депутата.